Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Tuotealueet
Valmistajat
Väri
Hinta

Käyttöesineet

Tarkenna hakua

Näytä:
Järjestys:
Wood Jewelin valmistama avauspuukko hirvimiehelle. Puukon kahva on valmistettu visakoivusta ja kahvan yläosassa on luukoriste. Puukon terä on hiiliterästä ja pituudeltaan 7,7cm. Tupessa hirviaiheinen kuviointi. Wood Jewel tuootteissa käytetään p..
30,00€ Veroton: 24,19€
Eräleuku on Wood Jewelin valmistama näyttävä puukko 14,5cm hiiliterästerällä. Puukon kahvan valmistuksessa on hyödynnetty perinteisiä suomalaisia materiaaleja: Visakoivua ja lämpökäsiteltyä haapaa ja koivua. Puukon nahkainen tuppi on koristeltu eräai..
70,00€ Veroton: 56,45€
Woos Jewelin kaksoispuukko, jossa samassa nahkaisessa tupessa 7,7cm pituisella hiiliteräs terällä oleva avauspuukko ja 9cm hiiliterästerällä oleva nylkypuukko. Nylkypuukossa erinomaisesti käteen istuva kahva. Puukkojen kahvat ovat suomalaista visakoi..
60,00€ Veroton: 48,39€
Wood Jewelin kaksoispuukossa on visakoivukahvalla olevat avauspuukko ja vuolupuukko. Puukkojen terät ovat hiiliterästä ja avauspuukon terän pituus on 7,7cm ja vuolupuukon 9,5cm. Molemmat puukot istuu tyylikkääseen eläinkuvioituun nahkatuppeen. W..
50,00€ Veroton: 40,32€
Kalastajan lahjasetti sisältää fileointiveitsen 16 cm terällä ja 22cm terällä sekä handy sharp veitsenteroittimet. Lisäksi setissä molemmille veitsille tupet. Sanellin laadukkaat Premana veitset ovat pitkäikäisiä ja niissä on ergonominen ja anti..
62,00€ Veroton: 50,00€
Marttiinin karhupuukko on kunnianosoitus Suomalaiselle luonnolle. Komean puukon kahvan päässä komeilee pronssiin valettu karhunpää. Puukon terä on ruostumatonta kromiterästä ja terän pituus on 110mm. Marttiinin kromiterät on pitkän tuotekehityksen tu..
145,00€ Veroton: 116,94€
Acme kaksipuoleinen koirapilli 641. Pillin pituus on 6,5cm ja valmistusmateriaali on muovia ja väriltään musta. Pillin keskellä on mahdollisuus kiinnittää kaulanauha, nauha ei tule pakkauksen mukana. Acme pillit on taattua englantilaista laatua...
10,00€ Veroton: 8,06€
Acme Slimline tornado koirapilli. Pieni oranssi pilli, josta todella lähtee ääntä , jopa 117dB.  Pillin pituus on 4,5cm ja valmistusmateriaali on muovia. Acme pillit on taattua englantilaista laatua. J Hudson & Co on valmistanut pillejä..
10,00€ Veroton: 8,06€
Acme koirapilli kaulanauhalla, jossa näyttävät metallikoristeet. Acme koirankoulutuspilli on ääniluokaltaan 211.5. Pillin pituus on 8cm ja valmistusmateriaali on muovia. Värivaihtoehtoja on neljä. Acme pillit on taattua englantilaista laatua. J Hudso..
15,00€ Veroton: 12,10€
Acme koirapilli kaulanauhalla, jossa metallikoristeet. Acme koirankoulutuspilli on ääniluokaltaan 211.5. Pillin pituus on 8cm ja valmistusmateriaali on muovia. Värivaihtoehtoja on neljä. Acme pillit on taattua englantilaista laatua. J Hudson & Co..
15,00€ Veroton: 12,10€
Vanhan velhon puukko, jolla hän vuoli ohuita siivuja kuivalihasta. Kahvan päässä oleva helistin pitää vanhojen uskomusten mukaan pahat henget poissa, jotta puukon käyttäjä saa ruokailla rauhassa. Puukko on valmistettu suomalaisista perinteisistä ..
129,00€ Veroton: 104,03€
Wood Jewelin koivupahkasta valmistettu kuksa, jonka tilavuus on 1,5 dl. Kuksa on kahvikäsitelty. Wood Jewel valmistaa lahjatavaroita suomalaisista perinteisistä materiaaleista ja yritys toimii Kolarissa. ..
52,00€ Veroton: 41,94€
Wood Jewelin muodoiltaa kauniin pyöreä kuksa, jonka tilavuus on 1,5 dl. KUksa on valmistettu koivupahkasta ja se on kahvikäsitelty. Kuksa on perinteinen lahja eräilijälle.Wood Jewel valmistaa lahjatuotteita suomalaisista perinteikkäistä materiaaleist..
52,00€ Veroton: 41,94€
Lappipuukko on Wood Jewelin valmistama 7cm pitkällä erikoisterällä oleva puukko. Terän materiaali on hiiliteräs. Kahva on valmistettu suomalaisesta visakoivusta ja puukon tupessa on koristeelliset eläinkuviot.  ..
55,00€ Veroton: 44,35€
Leijonapuukon kahva on valmistettu visakoivusta ja väripuusta jolloin suomen värit leikittelee näyttävästi. Puukon terä on taottu ja pituudeltaan 9cm. Puukon tupessa Suomen leijona ja teksti Suomi Finland. Puukko toimitetaan lahjarasiassa.  ..
55,00€ Veroton: 44,35€
Leupoldin McKenzie 8x42 katselukiikari on hintaluokkansa parhaimistoa oleva kattoprismakiikari hyvällä kuvanlaadulla ja kompaktilla koolla. Kiikarissa on 8 x suurennos ja näkökenttää 1000m : 110m, asteina 6.1. Kiikari mahdollista tarkennuksen my..
240,00€ Veroton: 193,55€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista