Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Väri
Kaulanauha
Hinta

Koirapillit

Näytä:
Järjestys:
Musta kaksiääninen Acmen koirapilli. Acmen pillit ovat taattua englantilaista laatua. Pillin pituus on 6,5 cm ja leveys on 1,5 cm. J Hudson & Co on valmistanut pillejä yli 140 vuoden ajan. Heidän tuotteensa ovat kestäviä ja selkeä-äänisiä. ..
10,00€ Veroton: 8,06€
Nämä Acmen laadukkaat pillit ovat ääniluokaltaan 211.5 ja saatavana neljässä eri värissä. Pilli on 8 cm pitkä ja valmistettu muovista. Acme pillit ovat taattua englantilaista laatua. J Hudson & Co on valmistanut pillejä yli 140 vuoden ajan. Heidä..
10,00€ Veroton: 8,06€
Acme Slimline Tornado koirapilli. Pieni oranssi pilli, josta todella lähtee ääntä, jopa 117dB. Pillin pituus on 4,5cm ja valmistusmateriaali on muovia. Acme pillit ovat taattua englantilaista laatua. J. Hudson & Co on valmistanut pillejä yli 1..
10,00€ Veroton: 8,06€
Laadukas ja perinteinen Acmen musta pilli muovista. Pillin pituus on 50mm ja leveys 20mm. J Hudson & Co on valmistanut pillejä yli 140 vuotta. Heidän pillinsä ovat taattua englantilaista laatua.   Pillin voi tilata kaulanauhalla tai..
10,00€ Veroton: 8,06€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista