Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Väri
Hinta

Muut käyttöesineet

Näytä:
Järjestys:
Acme kaksipuoleinen koirapilli 641. Pillin pituus on 6,5cm ja valmistusmateriaali on muovia ja väriltään musta. Pillin keskellä on mahdollisuus kiinnittää kaulanauha, nauha ei tule pakkauksen mukana. Acme pillit on taattua englantilaista laatua...
10,00€ Veroton: 8,06€
Acme Slimline tornado koirapilli. Pieni oranssi pilli, josta todella lähtee ääntä , jopa 117dB.  Pillin pituus on 4,5cm ja valmistusmateriaali on muovia. Acme pillit on taattua englantilaista laatua. J Hudson & Co on valmistanut pillejä..
10,00€ Veroton: 8,06€
Acme koirapilli kaulanauhalla, jossa metallikoristeet. Acme koirankoulutuspilli on ääniluokaltaan 211.5. Pillin pituus on 8cm ja valmistusmateriaali on muovia. Värivaihtoehtoja on neljä. Acme pillit on taattua englantilaista laatua. J Hudson & Co..
15,00€ Veroton: 12,10€
Acme koirapilli kaulanauhalla, jossa näyttävät metallikoristeet. Acme koirankoulutuspilli on ääniluokaltaan 211.5. Pillin pituus on 8cm ja valmistusmateriaali on muovia. Värivaihtoehtoja on neljä. Acme pillit on taattua englantilaista laatua. J Hudso..
15,00€ Veroton: 12,10€
"Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima" Ukko Schnapps Coffee 200 XO Special edition on ainutlaatuisen tyylikäs uuden sukupolven taskumatti. Tämä on erikoisversio perinteisestä Ukkomatista, jossa erityisesti vyölle kiinni..
119,00€ Veroton: 95,97€
"Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima" Ukkomatti on ainutlaatuisen tyylikäs uuden sukupolven taskumatti. Ukko Finland tuotteissa yhdistyy maskuliinimen jaloteräs ja minimalistinen, suomalainen suunni..
99,00€ Veroton: 79,84€
"Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima" Ukkomatti 100 XO on ainutlaatuisen tyylikäs uuden sukupolven taskumatti. Tämä on erikoisversio perinteisestä Ukkomatista, jossa erityisesti vyölle kiinnitettävää tuppea on kehitett..
119,00€ Veroton: 95,97€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista