Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Hinta

Puukot

Näytä:
Järjestys:
Wood Jewelin valmistama avauspuukko hirvimiehelle. Puukon kahva on valmistettu visakoivusta ja kahvan yläosassa on luukoriste. Puukon terä on hiiliterästä ja pituudeltaan 7,7cm. Tupessa hirviaiheinen kuviointi. Wood Jewel tuootteissa käytetään p..
35,00€ Veroton: 28,23€
Tyylikäs ja laadukas EKA Swedenin G3 swingblade on laadukas nylkyveitsi, joka sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut nylkyterän ja avausterän. Kuminen kahva takaa hyvän otteen. Tuote toimitetaan lahjapakkauksessa ja mukana tulee nylontuppi...
59,00€ Veroton: 47,58€
EKA Swedenin G4 on askeleen edistyneempi versio, jossa myös sisäosien puhdistaminen käy kätevästi irroitettavien osien ansiosta. Terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kuminen kahva takaa hyvän otteen. Veitsessä on avaus-&..
149,00€ Veroton: 120,16€
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu fileerausveitsi 16cm terällä. Poronsarvi- ja visakoivuvarsi. Tuppi lohikuvioitu. Täydellinen lahja vaikkapa kalastajalle. ..
43,00€ Veroton: 34,68€
Wood Jewelin kaksoispuukossa on visakoivukahvalla olevat avauspuukko ja vuolupuukko. Puukkojen terät ovat hiiliterästä ja avauspuukon terän pituus on 7,7cm ja vuolupuukon 9,5cm. Molemmat puukot istuu tyylikkääseen eläinkuvioituun nahkatuppeen. W..
57,00€ Veroton: 45,97€
Woos Jewelin kaksoispuukko, jossa samassa nahkaisessa tupessa 7,7cm pituisella hiiliteräs terällä oleva avauspuukko ja 9cm hiiliterästerällä oleva nylkypuukko. Nylkypuukossa erinomaisesti käteen istuva kahva. Puukkojen kahvat ovat suomalaista visakoi..
64,00€ Veroton: 51,61€
Vanhan velhon puukko, jolla hän vuoli ohuita siivuja kuivalihasta. Kahvan päässä oleva helistin pitää vanhojen uskomusten mukaan pahat henget poissa, jotta puukon käyttäjä saa ruokailla rauhassa. Puukko on valmistettu suomalaisista perinteisistä ..
129,00€ Veroton: 104,03€
Lappipuukko on Wood Jewelin valmistama 7cm pitkällä erikoisterällä oleva puukko. Terän materiaali on hiiliteräs. Kahva on valmistettu suomalaisesta visakoivusta ja puukon tupessa on koristeelliset eläinkuviot.  ..
59,00€ Veroton: 47,58€
Puukon kahva on suunniteltu lasten pieneen käteen. Kahva on valmistettu visakoivusta ja poronsarvesta. Kahvan muoto takaa hyvän otteen ja terä on pituudeltaan sopiva pienelle väelle. Lasten puukko on sopiva lahja partiolaiselle.  "Minkä nuore..
35,00€ Veroton: 28,23€
Marttiinin musta taittoveitsi seitsemän senttisellä terällä. Terä mustakromattu rosteriterä, joka lukittuu liner lockilla asentoonsa. Kahvassa vyöklipsi. ..
20,00€ Veroton: 16,13€
Marttiinin Metsopuukossa Suomen linnuston jaloimpiin kuuluva metso on ikuistettu puukon kahvan pronssiseen helaan. Urosmetson silmiinpistävä piirre, punainen kulmakarva, on myös tämän lahjapuukon hieno yksityiskohta. Metsopuukko on upea lahja ..
149,00€ Veroton: 120,16€
Jykeväkahvainen pikkuleuku sopii erinomaisesti lahjaksi itselle tai läheiselle. Terä on valmistettu hiiliteräksestä ja sen pituus on 9 cm. Nahkaisessa tupessa on perinteikkäät eläinaiheiset kuviot. Wood Jewelin valmistamat puukot ovat saaneet va..
48,00€ Veroton: 38,71€
Visakoivu- poronsarvi kahvalla oleva riekkopuukko sopii erinomaisesti lahjaksi itselle tai läheiselle. Terä on tauottu ja sen pituus on 8 cm. Nahkaisessa tupessa on riekkokuviot. Wood Jewelin valmistamat puukot ovat saaneet vahvasti vaikutteita saame..
68,00€ Veroton: 54,84€
Marttiinin Syyslehti -puukko on saatavilla tyylikkäissä ruskan väreissä. Carbinox terän pituus on 8,5 cm ja koko pituus 19 cm. Painoa tuotteella on 115 g. Kahva vahattua visakoivua ja mukana musta nahkatuppi. Saatavana Syyslehti Punainen, Syyslehti&n..
39,90€ Veroton: 32,18€
Marttiinin Villisika puukon helana on pronssista valettu, uljas villisianpää. Kahva on valmistettu visakoivusta ja se on värivahattu kestämään käyttöä ja takaamaan hyvän otteen. Terä on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Tuottee..
149,00€ Veroton: 120,16€
Visakoivu- poronsarvi kahvalla oleva vuolupuukko sopii erinomaisesti lahjaksi itselle tai läheiselle. Terä on valmistettu hiiliteräksestä ja sen pituus on 10,5cm. Nahkaisessa tupessa on perinteikkäät eläinaiheiset kuviot. Wood Jewelin valmistamat puu..
45,00€ Veroton: 36,29€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista