Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Hinta

Puukot

Näytä:
Järjestys:
Wood Jewelin valmistama avauspuukko hirvimiehelle. Puukon kahva on valmistettu visakoivusta ja kahvan yläosassa on luukoriste. Puukon terä on hiiliterästä ja pituudeltaan 7,7cm. Tupessa hirviaiheinen kuviointi. Wood Jewel tuootteissa käytetään p..
30,00€ Veroton: 24,19€
Eräleuku on Wood Jewelin valmistama näyttävä puukko 14,5cm hiiliterästerällä. Puukon kahvan valmistuksessa on hyödynnetty perinteisiä suomalaisia materiaaleja: Visakoivua ja lämpökäsiteltyä haapaa ja koivua. Puukon nahkainen tuppi on koristeltu eräai..
70,00€ Veroton: 56,45€
Woos Jewelin kaksoispuukko, jossa samassa nahkaisessa tupessa 7,7cm pituisella hiiliteräs terällä oleva avauspuukko ja 9cm hiiliterästerällä oleva nylkypuukko. Nylkypuukossa erinomaisesti käteen istuva kahva. Puukkojen kahvat ovat suomalaista visakoi..
60,00€ Veroton: 48,39€
Wood Jewelin kaksoispuukossa on visakoivukahvalla olevat avauspuukko ja vuolupuukko. Puukkojen terät ovat hiiliterästä ja avauspuukon terän pituus on 7,7cm ja vuolupuukon 9,5cm. Molemmat puukot istuu tyylikkääseen eläinkuvioituun nahkatuppeen. W..
55,00€ Veroton: 44,35€
Marttiinin karhupuukko on kunnianosoitus Suomalaiselle luonnolle. Komean puukon kahvan päässä komeilee pronssiin valettu karhunpää. Puukon terä on ruostumatonta kromiterästä ja terän pituus on 110mm. Marttiinin kromiterät on pitkän tuotekehityksen tu..
145,00€ Veroton: 116,94€
Vanhan velhon puukko, jolla hän vuoli ohuita siivuja kuivalihasta. Kahvan päässä oleva helistin pitää vanhojen uskomusten mukaan pahat henget poissa, jotta puukon käyttäjä saa ruokailla rauhassa. Puukko on valmistettu suomalaisista perinteisistä ..
129,00€ Veroton: 104,03€
Lappipuukko on Wood Jewelin valmistama 7cm pitkällä erikoisterällä oleva puukko. Terän materiaali on hiiliteräs. Kahva on valmistettu suomalaisesta visakoivusta ja puukon tupessa on koristeelliset eläinkuviot.  ..
55,00€ Veroton: 44,35€
Puukon kahva on suunniteltu lasten pieneen käteen. Kahva on valmistettu visakoivusta ja poronsarvesta. Kahvan muoto takaa hyvän otteen ja terä on pituudeltaan sopiva pienelle väelle. Lasten puukko on sopiva lahja partiolaiselle.  "Minkä nuore..
34,00€ Veroton: 27,42€
Marttiinin Metsopuukossa Suomen linnuston jaloimpiin kuuluva metso on ikuistettu puukon kahvan pronssiseen helaan. Urosmetson silmiinpistävä piirre, punainen kulmakarva, on myös tämän lahjapuukon hieno yksityiskohta. Metsopuukko on upea lahja ..
149,00€ Veroton: 120,16€
Perinteikäs puukko, jossa tuppi valmistettu visakoivusta ja nahasta. Puukon terä on 12,5 cm hiiliterästerä. Puukon kahva on valmistettu visakoivusta ja poron sarvesta. Wood Jewel valmistaa lahjatavaroita perinteikkäistä suomalaisista materiaaleista. ..
110,00€ Veroton: 88,71€
Suomen Leijona valettuna pronssiin.  Suomi-Finland puukon juuret johtavat yli parinkymmenen vuoden päähän. Itsenäisen Suomen täyttäessä 80-vuotta, tätä juhlistettiin Marttiinilla vuonna 1997 tietenkin puukonteolla. Vuonna 2009 puukko sai entist..
145,00€ Veroton: 116,94€
Marttiinin Villisika puukon helana on pronssista valettu, uljas villisianpää. Kahva on valmistettu visakoivusta ja se on värivahattu kestämään käyttöä ja takaamaan hyvän otteen. Terä on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Tuottee..
149,00€ Veroton: 120,16€
Visakoivu- poronsarvi kahvalla oleva vuolupuukko sopii erinomaisesti lahjaksi itselle tai läheiselle. Terä on valmistettu hiiliteräksestä ja sen pituus on 9,5cm. Nahkaisessa tupessa on perinteikkäät eläinaiheiset kuviot. Wood Jewelin valmistamat puuk..
35,00€ Veroton: 28,23€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista