Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Hinta

Veitset

Näytä:
Järjestys:
Tyylikäs ja laadukas EKA Swedenin G3 swingblade on laadukas nylkyveitsi, joka sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut nylkyterän ja avausterän. Kuminen kahva takaa hyvän otteen. Tuote toimitetaan lahjapakkauksessa ja mukana tulee nylontuppi...
59,00€ Veroton: 47,58€
EKA Swedenin G4 on askeleen edistyneempi versio, jossa myös sisäosien puhdistaminen käy kätevästi irroitettavien osien ansiosta. Terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kuminen kahva takaa hyvän otteen. Veitsessä on avaus-&..
149,00€ Veroton: 120,16€
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu fileerausveitsi 16cm terällä. Poronsarvi- ja visakoivuvarsi. Tuppi lohikuvioitu. Täydellinen lahja vaikkapa kalastajalle. ..
43,00€ Veroton: 34,68€
Marttiinin musta taittoveitsi seitsemän senttisellä terällä. Terä mustakromattu rosteriterä, joka lukittuu liner lockilla asentoonsa. Kahvassa vyöklipsi. ..
20,00€ Veroton: 16,13€
Lahjasetti eränkävijälle koostuu laadukkaista Sanelli Premana Professional sarjan veitsistä. Lahjasetti sisältää käyrän yleisveitsen 18cm terällä ja nylkyveitsen 18cm terällä, veitsien tupet sekä handy sharp veitsen teroittimen.  Veitsee..
65,00€ Veroton: 52,42€
Tyylikkäässä Marttiinin MFKn taittoveitsessä on suomalaisesta visakoivusta valmistettu kahva, jonka pituus on 8 cm. Koko pituus on 19 cm ja paino 126 g. Liner lock-lukituksella oleva terä on ruostumatonta terästä. Kahvassa vyöklipsi. ..
44,90€ Veroton: 36,21€
Sanelli Premana Professional sarjan fileointiveitsi 22 cm pituisella terällä. Terän kovuusluokka takaa hyvän joustavuuden ja terän pitkän käyttöiän. Veitsen kahva on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on pysyvä antibakteerinen suoja. Sanelli ..
33,00€ Veroton: 26,61€
Sanelli Premana Professional sarjan lnylkyveitsi 18 cm pituisella terällä. Terän kovuusluokka takaa hyvän joustavuuden ja terän pitkän käyttöiän. Veitsen kahva on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on pysyvä antibakteerinen suoja. Sanell..
32,00€ Veroton: 25,81€
Sanelli Premana Professional sarjan riistaveitsi 16 cm pituisella  kaarevalla terällä. Terän kovuusluokka takaa hyvän joustavuuden ja terän pitkän käyttöiän. Veitsen kahva on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on pysyvä antibakteerinen suoja...
31,00€ Veroton: 25,00€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista