Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Hinta

Naisten rannekellot

Näytä:
Järjestys:
Tässä Leijona kellon valmistamassa rannekellossa yhdistyy ruskeanvärinen nahkaranneke, musta neliskulmainen taulu ja ruusukullanvärinen taulunkehys. Taulun halkaisija on 24mmx29mm ja se on valmistettu teräksestä. Kellolla on kahden vuoden takuu. ..
89,00€ Veroton: 71,77€
Tyylikäs valkoinen nahkaranneke ja hopeanvärinen taulu, jota kehystää ruusukullanvärinen kehä. Kehässä korukiviä. Taulun halkaisija 35 mm. Loistava lahjaidea itselle tai tutulle tyylikkyyden ystävälle. ..
79,00€ Veroton: 63,71€
Todella tyylikäs Leijona rannekello, jossa valkoinen nahkaranneke ja vaalea helmiäistaulu. Kellotaulun halkaisija 32 mm ja taulua koristaa viisi kimaltelevaa kiveä. Teräsosat ovat rosekullanväriset. ..
79,00€ Veroton: 63,71€
Leijona kellon valmistama, tyylikäs kultadubleella päällystetty teräskello, jossa on musta taulu. Taulun halkaisija on 26 mm ja taulua ympäröi korukivet. ..
115,00€ Veroton: 92,74€
Trendikäs ruusukullanvärinen teräskello, jossa mesh-ranneke. Musta 26 mm halkaisijan taulu viimeistelee tyylin. Kellolla kahden vuoden takuu. ..
89,00€ Veroton: 71,77€
Leijona kellojen kestosuosikki. Kello on valmistettu teräksestä. Joustoranneke helpottaa kellon pukemista päälle ja kello on siten helposti pujotettavissa ranteeseen. Yksinkertainen ja selkeä kellotaulu, jossa numerot valkoisella pohja..
69,00€ Veroton: 55,65€
Naisten teräsrannekello vaalealla helmiäistaululla. Kellotaulun halkaisija 33mm ja sitä koristaa pienet kivet. ..
99,00€ Veroton: 79,84€
Tyylikäs naisten teräksinen rannekello. Kellossa on vaalea helmiäistaulu korukivillä. Kello-osan halkaisija 28mm ja rannekeosan leveys. Leijona kelloille myönnetään kahden vuoden takuu. ..
79,00€ Veroton: 63,71€
Tyylikäs Leijona teräsrannekello mesh-rannekkeella. Kellotaulu on hopeanvärinen ja sen halkaisija on 26 mm. ..
79,00€ Veroton: 63,71€
Yksinkertaisen tyylikäs titaanirannekello valkoisella taululla ja päivämääränäytöllä. Titaanin ansiosta kello on kevyt kädessä. Kellotaulun halkaisija 25 mm. ..
89,00€ Veroton: 71,77€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista