Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Korpikulta

Korpikulta - Korujen, kellojen ja lahjojen kauppa

Korut, kellot sekä lahjatavarat kaikkiin tärkeisiin hetkiin löydät Korpikullan monipuolisesta verkkokaupasta. Korpikullan kivijalka myymälä sijaitsee Orimattilassa, osoitteessa Erkontie 12. Myymälän vitriineistä löytyy myös paljon yksilöllisiä aarteita, joita ei ole verkkokaupan valikoimassa. Korpikullan valikoima on laaja ja yksilöllinen. Arvostamme suomalaista käsityöosaamista ja luontoa, joten valikoima koostuu suurimmaksi osaksi kotimaisten kädentaitajien ja suunnittelijoiden luomista koruista, joissa monesti innoittajana on ollut luonnon monimuotoiset elementit. Kunnioitamme alan perinteitä ja olemme tarkkoja tuotteiden laadusta. Tarkistamme tuotteiden laadun itse ja näin voimme taata pitkäikäisiä koruja ja lahjoja elämän tärkeisiin hetkiin. 

 

Perinteikästä yritystoimintaa ja osaamista

Korpikultaa on syntynyt pitkien perinteiden muodostamana. Aikoinaan Matti Saarenpää piti kelloliike Saarenpää nimistä yritystä samalla liikepaikalla. Matti vietti koko uransa kellojen ja korujen parissa. Samoja jalanjälkiä on seurannut poika Anssi Saarenpää. Ammattitaito ja arvostus suomalaista käsityötä ja myös luontoa kohtaan on siirtynyt isältä pojalle. Korpikulta on syntynyt verenperinnön ja intohimojen pohjalta. 

 

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla. Valmistamme tilaustyönä mm. vihkisormuksia asiakkaan erikoistoiveiden mukaan. Korujen valmistuksessa voimme hyödyntää myös vanhat korut, jolloin vanhojen korujen muisto säilyy. Teemme korujen muutostöitä ja korjauksia, jotka antavat vanhoille, rakkaille perintöesineille uuden elämän. Myös korujen ja arvoesineiden puhdistukset onnistuu myymälässämme. 

Vaihdamme kellojen paristot nopealla aikataululla ja teemme kellojen perushuoltotyöt myymälässämme. Liikkeessämme on uudet kaiverruskoneet, joten meidän kautta saat koruihin ja lahjoihin yksilölliset kaiverrukset. Kauttamme voit tilata erilaiset palkinnot kaiverruksineen sekä erilliset kaiverruslaatat.

 


Myymälä palvelee

Ma - Pe klo 9 - 17

Erkontie 12

Orimattila