Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Hinta

Korvakorut

Näytä:
Järjestys:
Bella hopeiset korvakorut ovat kauniin muotoiset ja pienet yksityiskohdat tuo koruun romanttisen vivahteen. Korvakorujen koko on 13x14mm ja ne ovat koukkukiinnityksellä. Koru on valmistettu hopeasta ja korut on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseks..
69,00€ Veroton: 55,65€
Hopeiset riippuvat Eira korvakorut koukkukiinnotyksellä on osa Made in Helsinki Eira sarjaa. Korua koristaa samttipintainen sydän jonka korkeus on 12mm.  Pienissä sydämissä on suuri lupaus.  Kaikki alkaa hymystä ja leikistä, sydäm..
55,00€ Veroton: 44,35€
Näyttävät hopeasta valmistetut Eira korvakorut sopii hyvin lahjaksi itselle tai rakkaalle. Korun korkeus on 45mm ja siinä on koukkukiinnitys. Koru on osa Made in Helsinki Eira sarjaa. Sarjasta löytyy kaksi erilaista riipusta, rannekoru ja korvakorut...
139,00€ Veroton: 112,10€
Lumoava Hali sarjan korvakorut viestii yhtenäisyyttä ja lämpöä. Hali korvakorut ovat koukkukiinnityksellä ja niiden  koko on 10x12mm. Hali sarja on suosittu korusarja arkeen ja juhlaan. Heikki Hartikaisen suunnittelema koru on hyvin pelkist..
69,00€ Veroton: 55,65€
Lumoava Hali sarjan korut viestii yhtenäisyyttä ja lämpöä. Hali sarjan korvakorut ovat tappikiinnitteiset. Korvakorujen koko on 10x12mm. Hali sarja on suosittu korusarja arkeen ja juhlaan. Heikki Hartikaisen suunnittelema koru on hyvin pelk..
64,00€ Veroton: 51,61€
Hopeiset Huomen sarjan korvakorut koukkukiinnityksellä. Korun koko on 13x30mm. Korvakorut on osa Lumoavan Huomen sarjaa, josta löytyy myös kaulakoru, rannekoru ja rintaneula. Lumoavan korut valmistetaan käsityönä Suomessa. " Aika taas koittaa..
69,00€ Veroton: 55,65€
Sirot Lumikukka korvakorut tappikiinnityksellä. Korun korkeus on 14mm. Marja Sunan suunnittelema Lumikukka  puhkeaa lumen ja jään keskeltä ylistämään luonnon moninaisuutta. ..
59,00€ Veroton: 47,58€
Hopeiset tappikiinnityksellä olevat Lumikukka korvakorut. Korun halkaisija on 12mm. Marja Sunan suunnittelema Lumikukka korusarja on saanut aiheensa talven lumesta ja jäästä.  ..
79,00€ Veroton: 63,71€
Hopeiset Lumikukka korvakorut on osa Marja Sunan suunnittelemaa Lumikukka korusarjaa. Korvakoru on koukkukiinnityksellä, ja riippuvan Lumikukan halkaisija on 12mm. Lumikukka on saanut aiheensa talven lumesta ja jäästä.   ..
95,00€ Veroton: 76,61€
Sirot hopeasta valmistetut Lumikukka korvakorut koukkukiinnityksellä. Korun korkeus on 16mm. Korvakorut kuuluu Marja Sunan suunnittelemaan Lumikukka korusarjaan, joka on saanut aiheensa talven lumesta ja jäästä. Lumikukka puhkeaa lumen ja jään keskel..
75,00€ Veroton: 60,48€
Hopeiset Onnenhelmi korvakorut tappikiinnityksellä. Riippuvien korvakorujen korkeus on 48mm ja niitä koristaa samettipintaiset hopeahelat. Korut on osa Lina Simonsin suunnittelemaa Onnenhelmi korusarjaa, josta löytyy myös kaulakoru ja rannekoru. ..
134,00€ Veroton: 108,06€
Lumoava Sinisiipi korvakorut on valmistettu hopeasta. Koukkukiinnityksellä olevat korvakorut on mitoiltaan 14x20mm.  Lumoava korut tehdään käsityönä Suomessa. Näe pimeys, tunne valo Ota aikasi Tule valmiiksi hiljaa ..
70,00€ Veroton: 56,45€
Hopeiset Syleilu sarjan riippuvat korvakorut ovat mieluinen lahja läheiselle. Korvakorut ovat koukkukiinnitteiset ja korun korkeus on 14mm. Sarjaan kuuluu myös hopeinen riipus. "Ota minut lähellesi  Sulje sylisi suojaan Poskeani..
79,00€ Veroton: 63,71€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista