Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Tuotealueet
Valmistajat
Kummilahjan kaiverrus
Hinta

Lahjatavarat

Tarkenna hakua

Näytä:
Järjestys:
Eräleuku on Wood Jewelin valmistama näyttävä puukko 14,5cm hiiliterästerällä. Puukon kahvan valmistuksessa on hyödynnetty perinteisiä suomalaisia materiaaleja: Visakoivua ja lämpökäsiteltyä haapaa ja koivua. Puukon nahkainen tuppi on koristeltu eräai..
70,00€ Veroton: 56,45€
Woos Jewelin kaksoispuukko, jossa samassa nahkaisessa tupessa 7,7cm pituisella hiiliteräs terällä oleva avauspuukko ja 9cm hiiliterästerällä oleva nylkypuukko. Nylkypuukossa erinomaisesti käteen istuva kahva. Puukkojen kahvat ovat suomalaista visakoi..
60,00€ Veroton: 48,39€
Wood Jewelin kaksoispuukossa on visakoivukahvalla olevat avauspuukko ja vuolupuukko. Puukkojen terät ovat hiiliterästä ja avauspuukon terän pituus on 7,7cm ja vuolupuukon 9,5cm. Molemmat puukot istuu tyylikkääseen eläinkuvioituun nahkatuppeen. W..
55,00€ Veroton: 44,35€
Antiikkihopeoitu kelopatsas on Timo Kyllösen suunnittelema. Se on valmistettu liitukeramiikasta ja alusta on suomalaista kelopuuta. Mukana kaiverruslaatta. Kalapatsas sopii hienosti lahjaksi kalastajalle tai palkinnoksi.  ..
65,00€ Veroton: 52,42€
Marttiinin karhupuukko on kunnianosoitus Suomalaiselle luonnolle. Komean puukon kahvan päässä komeilee pronssiin valettu karhunpää. Puukon terä on ruostumatonta kromiterästä ja terän pituus on 110mm. Marttiinin kromiterät on pitkän tuotekehityksen tu..
145,00€ Veroton: 116,94€
Leluaiheiseen kuvioituun putkiloon voit tallettaa pienokaisen kastetodistuksen varmaan talteen. Jalustan avulla saat putkilon kauniisti esille. Lahjaesineen valmistusmateriaali on tinapinnoitettu metalliseos. Putkilon pituus on 240mm ja jalustan koko..
45,00€ Veroton: 36,29€
 Kuvioituun putkiloon voit tallettaa pienokaisen kastetodistuksen varmaan talteen.Kuvion aiheena on haikara ja kääntöpuolella lelut.  Jalustan avulla saat putkilon kauniisti esille. Valmistusmateriaali on tinapinnoitettu metalliseos. Putkil..
45,00€ Veroton: 36,29€
Keinuhevonen pankki on mieleinen kastelahja. Pankin korkeus on 12cm ja pituus 14cm. Valmistusmateriaali on tinapinnoitettu metalliseos. Keinuhevosen alaosaan on mahdollista kiinnittää kaiverruskilpi. Kaiverrukset ei sisälly tuotteen hintaan. Voit hal..
36,00€ Veroton: 29,03€
Koirapankki on sievä kastelahja kummilapselle. Pankin korkeus on 9 cm ja sen valmistusmateriaali on tinapinnoitettu metalliseos.   Tähän tuotteeseen ei ole mahdollista saada kaiverrusta. ..
28,00€ Veroton: 22,58€
Vanhan velhon puukko, jolla hän vuoli ohuita siivuja kuivalihasta. Kahvan päässä oleva helistin pitää vanhojen uskomusten mukaan pahat henget poissa, jotta puukon käyttäjä saa ruokailla rauhassa. Puukko on valmistettu suomalaisista perinteisistä ..
129,00€ Veroton: 104,03€
Wood Jewelin koivupahkasta valmistettu kuksa, jonka tilavuus on 1,5 dl. Kuksa on kahvikäsitelty. Wood Jewel valmistaa lahjatavaroita suomalaisista perinteisistä materiaaleista ja yritys toimii Kolarissa. ..
52,00€ Veroton: 41,94€
Wood Jewelin muodoiltaa kauniin pyöreä kuksa, jonka tilavuus on 1,5 dl. Kuksa on valmistettu koivupahkasta ja se on kahvikäsitelty. Kuksa on perinteinen lahja eräilijälle.Wood Jewel valmistaa lahjatuotteita suomalaisista perinteikkäistä materiaaleist..
52,00€ Veroton: 41,94€
Wood Jewelin tyylikästä kuksaa koristaa sarvikoriste. Kuksa on valmistettu koivupahkasta ja poronsarvesta ja kuksa on kahvikäsitelty. Tyylikäs ja perinteikäs kuksa sopii hyvin lahjaksi metsämiehelle. ..
66,00€ Veroton: 53,23€
Lappipuukko on Wood Jewelin valmistama 7cm pitkällä erikoisterällä oleva puukko. Terän materiaali on hiiliteräs. Kahva on valmistettu suomalaisesta visakoivusta ja puukon tupessa on koristeelliset eläinkuviot.  ..
55,00€ Veroton: 44,35€
Leupoldin McKenzie 8x42 katselukiikari on hintaluokkansa parhaimistoa oleva kattoprismakiikari hyvällä kuvanlaadulla ja kompaktilla koolla. Kiikarissa on 8 x suurennos ja näkökenttää 1000m : 110m, asteina 6.1. Kiikari mahdollista tarkennuksen my..
240,00€ Veroton: 193,55€
Lahjasetti eränkävijälle koostuu laadukkaista Sanelli Premana Professional sarjan veitsistä. Lahjasetti sisältää käyrän yleisveitsen 18cm terällä ja nylkyveitsen 18cm terällä, veitsien tupet sekä handy sharp veitsen teroittimen.  Veitsee..
65,00€ Veroton: 52,42€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista