Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Tuotealueet
Valmistajat
Hinta

Lahjatavarat

Tarkenna hakua

Näytä:
Järjestys:
Bella -korusarjan innoittama kynttilälyhty on tunnelmallinen koriste lahjaksi itselle tai läheiselle. Sopii arkeen ja juhlaan. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korkeus 10 cm ja halkaisija 8cm. ..
59,00€ Veroton: 47,58€
Woos Jewelin kaksoispuukko, jossa samassa nahkaisessa tupessa 7,7cm pituisella hiiliteräs terällä oleva avauspuukko ja 9cm hiiliterästerällä oleva nylkypuukko. Nylkypuukossa erinomaisesti käteen istuva kahva. Puukkojen kahvat ovat suomalaista visakoi..
64,00€ Veroton: 51,61€
Wood Jewelin kaksoispuukossa on visakoivukahvalla olevat avauspuukko ja vuolupuukko. Puukkojen terät ovat hiiliterästä ja avauspuukon terän pituus on 7,7cm ja vuolupuukon 9,5cm. Molemmat puukot istuu tyylikkääseen eläinkuvioituun nahkatuppeen. W..
57,00€ Veroton: 45,97€
Antiikkihopeoitu kelopatsas on Timo Kyllösen suunnittelema. Se on valmistettu liitukeramiikasta ja alusta on suomalaista kelopuuta. Mukana kaiverruslaatta. Kalapatsas sopii hienosti lahjaksi kalastajalle tai palkinnoksi.  ..
65,00€ Veroton: 52,42€
Vanhan velhon puukko, jolla hän vuoli ohuita siivuja kuivalihasta. Kahvan päässä oleva helistin pitää vanhojen uskomusten mukaan pahat henget poissa, jotta puukon käyttäjä saa ruokailla rauhassa. Puukko on valmistettu suomalaisista perinteisistä ..
129,00€ Veroton: 104,03€
Wood Jewelin koivupahkasta valmistettu kuksa, jonka tilavuus on 1,5 dl. Kuksa on kahvikäsitelty. Wood Jewel valmistaa lahjatavaroita suomalaisista perinteisistä materiaaleista ja yritys toimii Kolarissa. ..
52,00€ Veroton: 41,94€
Wood Jewelin muodoiltaa kauniin pyöreä kuksa, jonka tilavuus on 1,5 dl. Kuksa on valmistettu koivupahkasta ja se on kahvikäsitelty. Kuksa on perinteinen lahja eräilijälle.Wood Jewel valmistaa lahjatuotteita suomalaisista perinteikkäistä materiaaleist..
52,00€ Veroton: 41,94€
Wood Jewelin tyylikästä kuksaa koristaa sarvikoriste. Kuksa on valmistettu koivupahkasta ja poronsarvesta ja kuksa on kahvikäsitelty. Tyylikäs ja perinteikäs kuksa sopii hyvin lahjaksi metsämiehelle. ..
66,00€ Veroton: 53,23€
Lappipuukko on Wood Jewelin valmistama 7cm pitkällä erikoisterällä oleva puukko. Terän materiaali on hiiliteräs. Kahva on valmistettu suomalaisesta visakoivusta ja puukon tupessa on koristeelliset eläinkuviot.  ..
59,00€ Veroton: 47,58€
Lahjasetti eränkävijälle koostuu laadukkaista Sanelli Premana Professional sarjan veitsistä. Lahjasetti sisältää käyrän yleisveitsen 18cm terällä ja nylkyveitsen 18cm terällä, veitsien tupet sekä handy sharp veitsen teroittimen.  Veitsee..
65,00€ Veroton: 52,42€
Marttiinin Metsopuukossa Suomen linnuston jaloimpiin kuuluva metso on ikuistettu puukon kahvan pronssiseen helaan. Urosmetson silmiinpistävä piirre, punainen kulmakarva, on myös tämän lahjapuukon hieno yksityiskohta. Metsopuukko on upea lahja ..
149,00€ Veroton: 120,16€
Riekkopatsas keloasustalla on suomalaisen Timo Kyllösen suunnittelema. Se on valmistettu liitukeramiikasta ja pinta on antiikkihopeaoitu. Keloalusta on suomalaista keloa ja mukana tulee kaiverruslaatta.  ..
70,00€ Veroton: 56,45€
Tapio Wirkkalan suunnittelema pizza/piiraslapio. Jaloteräksinen ja konepesun kestävä. ..
29,00€ Veroton: 23,39€
Pirami vaalea helmikastenauha  sydämen mallisella kullatulla lukolla. Nauhan mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Helmikorun pituus on 30cm ja mukana tulevilla lisähelmillä pituutta saa lisää noin. 11,5cm..
88,00€ Veroton: 70,97€
Pirami vaalea helmi kastenauha, hopeisella ovaalilukolla. Nauhan mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Kaulakorun pituus on 30cm ja mukana tulevilla jatkohelillä saa pituutta lisää 12cm. Kau..
96,00€ Veroton: 77,42€
Pirami helmiranneke vaaleilla helmillä ja kullatulla sydämen mallisella lukolla. Rannekorun mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Helmirannekkeen pituus on 14,5cm, mukana toimitettavilla jatkohelmillä koru..
60,00€ Veroton: 48,39€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista