Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Kummilahjan kaiverrus
Hinta

Kummilahjat

Näytä:
Järjestys:
Pirami kastesormus jota koristaa aito vaalea viljelty helmi. Sormuksen mukana tulee 36cm pitkä hopea ketju. Sormus on rodinoitua hopeaa. Kastesormus sopii lahjaksi tyttövauvoille. Toimitetaan piramin lahjarasiassa ja mukana tulee onnitteluk..
50,00€ Veroton: 40,32€
Leluaiheiseen kuvioituun putkiloon voit tallettaa pienokaisen kastetodistuksen varmaan talteen. Jalustan avulla saat putkilon kauniisti esille. Lahjaesineen valmistusmateriaali on tinapinnoitettu metalliseos. Putkilon pituus on 240mm ja jalustan koko..
45,00€ Veroton: 36,29€
 Kuvioituun putkiloon voit tallettaa pienokaisen kastetodistuksen varmaan talteen.Kuvion aiheena on haikara ja kääntöpuolella lelut.  Jalustan avulla saat putkilon kauniisti esille. Valmistusmateriaali on tinapinnoitettu metalliseos. Putkil..
45,00€ Veroton: 36,29€
Kalevala Korun Tony Granholmin suunnittelemassa hopeisessa mesikämmen kummilusikassa pikkukarhut lyö leikkiä keskenään. Karhu on muinaisten suomalaisten rakastama, mutta myös suuresti kunnioittama eläin. Tämä lusikka on sylikummien klassikkolahja. ..
99,00€ Veroton: 79,84€
Pirami vaalea helmikastenauha  sydämen mallisella kullatulla lukolla. Nauhan mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Helmikorun pituus on 30cm ja mukana tulevilla lisähelmillä pituutta saa lisää noin. 11,5cm..
88,00€ Veroton: 70,97€
Pirami vaalea helmi kastenauha, hopeisella ovaalilukolla. Nauhan mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Kaulakorun pituus on 30cm ja mukana tulevilla jatkohelillä saa pituutta lisää 12cm. Kau..
96,00€ Veroton: 77,42€
Pirami helmiranneke vaaleilla helmillä ja kullatulla sydämen mallisella lukolla. Rannekorun mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Helmirannekkeen pituus on 14,5cm, mukana toimitettavilla jatkohelmillä koru..
60,00€ Veroton: 48,39€
Pirami helmiranneke vaaleilla helmillä ja hopeisella ovaalilukolla. Rannekorun mukana tulee jatko-osa, josta on mahdollista siirtää helmiä lapsen kasvaessa. Helmirannekkeen pituus on 14cm, mukana toimitettavilla jatkohelmillä koruun saa lisäpitu..
64,00€ Veroton: 51,61€
Sydännalle pankki on suosittu kastelahja. Pankin korkeus on 11,5 cm. Valmistusmateriaali on tinalla pinnoitettu metalliseos.   ..
32,00€ Veroton: 25,81€
Traktoripankki yksityiskohtainen ja tyylikäs pankki. Traktori on 8 cm korkea ja noin 13,5 cm pitkä. Tinapinnoitettua metalliseosta. Kaiverrus ei kuulu pankin hintaan. Voit halutessasi ostaa kaiverrukset.   Ei kaiverrusta Kaiverrus ..
48,00€ Veroton: 38,71€
Klassinen nalleaiheinen valokuvakehys lahjaksi kummilapselle. Kehys sopii lahjaksi tyttö- ja poikavauvalle. Kehyksessä on seinäkoukku ja jalka, joten sen voi laittaa esille seinälle tai pöydälle. Kehyksen koko on 13,2x 17cm  ja kuvan koko 9..
23,00€ Veroton: 18,55€
Valokuvakehys sopii lahjaksi tyttö- tai poikavauvalle ja on suosittu kummilahja. Kehyksessä lapsiaiheiset kuvioinnit ja viisi kaiverruspaikkaa. Valokuvakehyksessä on seinäkoukku ja jalka joten se on mahdollista laittaa esille seinälle tai p..
39,00€ Veroton: 31,45€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista