Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Valmistajat
Hinta

Muut lahjatavarat

Näytä:
Järjestys:
Antiikkihopeoitu kelopatsas on Timo Kyllösen suunnittelema. Se on valmistettu liitukeramiikasta ja alusta on suomalaista kelopuuta. Mukana kaiverruslaatta. Kalapatsas sopii hienosti lahjaksi kalastajalle tai palkinnoksi.  ..
65,00€ Veroton: 52,42€
Riekkopatsas keloasustalla on suomalaisen Timo Kyllösen suunnittelema. Se on valmistettu liitukeramiikasta ja pinta on antiikkihopeaoitu. Keloalusta on suomalaista keloa ja mukana tulee kaiverruslaatta.  ..
70,00€ Veroton: 56,45€
Näyttävä riekkopatsas on valmistettu liitukeramiikasta ja se on antiikkihopeaoitu. Patsaan on suunnitellut Timo Kyllönen. Alusta on suomalaista kelopuuta. Mukana myös kaiverruslaatta.  ..
90,00€ Veroton: 72,58€
"Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima" Ukko Schnapps Coffee 200 XO Special edition on ainutlaatuisen tyylikäs uuden sukupolven taskumatti. Tämä on erikoisversio perinteisestä Ukkomatista, jossa erityisesti vyölle kiinni..
119,00€ Veroton: 95,97€
"Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima" Ukkomatti on ainutlaatuisen tyylikäs uuden sukupolven taskumatti. Ukko Finland tuotteissa yhdistyy maskuliinimen jaloteräs ja minimalistinen, suomalainen suunni..
99,00€ Veroton: 79,84€
"Kourassa tuntuvaa suomalaista muotoilua ja huulilla pohjolan viima" Ukkomatti 100 XO on ainutlaatuisen tyylikäs uuden sukupolven taskumatti. Tämä on erikoisversio perinteisestä Ukkomatista, jossa erityisesti vyölle kiinnitettävää tuppea on kehitett..
119,00€ Veroton: 95,97€

Aitoa käsityöosaamista

Korjaamme kulta- ja hopeakorut edullisesti ja ammattitaidolla.

Monipuoliset maksutavat

Meillä voit maksaa kaikilla verkkopankeilla sekä luottokorteilla.

Suomalaisia koruja

Suuri osa valikoimastamme vaalii kotimaista käsityöosaamista